Logo Tradersonly
Naam online broker:TradersOnly
Hoofdkantoor: Weert
Balanstotaal: Informatie niet beschikbaar
Depositogarantiestelsel: Niet van toepassing
Website: www.tradersonly.com
Promotie: Geen

Over TradersOnly

Sinds 2011 is de online broker TradersOnly actief op de Nederlandse beleggingsmarkt. Naast Nederland biedt TradersOnly zijn diensten aan in dertien andere Europese landen. De focus van TradersOnly ligt echter vooralsnog op actieve Nederlandse en Belgische zelf beleggers.

TradersOnly richt zich exclusief en onvoorwaardelijk op de actieve belegger en noemt zichzelf daarom de ‚nr. 1 broker voor actieve beleggers‚. Dat blijkt ondermeer uit het professionele handelsplatform wat zij aanbieden, waar handelskennis toch tot zekere mate een vereiste is. Ook blijkt het uit de diensten die ze aanbieden, omdat die specifiek gericht zijn op actieve zelf beleggers.

Overzicht

  • Nr.1 broker voor actieve beleggers
  • Smart Routing Systeem
  • TradersOnly TradersAcademy
  • Betaal alleen transactiekosten

TradersOnly zelf beleggen

Bij TradersOnly zelf beleggen kun je zelf beleggen met het handelsplatform van TradersOnly. Het handelsplatform is gericht op snelheid, stabiliteit en de gevorderde zelf belegger. Door middel van het TradersOnly zelf beleggen platform heb je toegang tot realtime koersen en kun je slechts met enkele muisklikken op de laatste beleggingstrends inspelen.

Daarnaast is een Smart Routing Systeem geïmplementeerd in het TradersOnly platform. Met het Smart Routing Systeem wordt automatisch gezocht naar de voor jou meest gunstigste uitvoer van je handelsopdrachten. Zodoende wordt de kans geminimaliseerd dat je een hogere prijs dient te betalen voor je handelsopdrachten.

De voordelen

TradersOnly stelt zelf zeer duidelijk dat hun diensten toegespitst zijn op de actieve belegger, daarmee wordt verstaan de zelf belegger die meer dan gemiddeld handelt. Indien je een actieve zelf belegger bent, dan zijn er vele voordelen waarvan je kan profiteren. De grootste voordelen zijn te behalen in de scherpe tarieven van TradersOnly voor actieve zelf beleggers. Die kunnen verklaard worden uit het feit dat TradersOnly weinig kosten maakt, gezien de automatisering van het hele handelssysteem en de kleine organisatie.

Ondanks dat er geen sprake is van een grote organisatie bij TradersOnly, beschikken zij over een kundige klantenservice die gespecialiseerd is in het bedienen van actieve beleggers.
TradersOnly stelt zelf dat complexere vragen van gevorderde zelf beleggers beter worden
beantwoord dan bij concurrenten.

Beleggingsmogelijkheden

Beleggers bij TradersOnly hebben de mogelijkheid om te handelen in aandelen, obligaties, opties, futures, ETF’s, warrants, turbo’s, speeders, sprinters, en diverse valuta. Deze kunt u als actieve zelf belegger verhandelen via het door TradersOnly aangeboden platform.

Via het platform heeft u toegang tot meer dan 100 beurzen in de wereld, waaronder alle grote en belangrijke beurzen. Met het TradersOnly platform kun je gebruik maken van 50 verschillende manieren van handelsopdrachten. Daarbij moet je denken aan onder andere limiet orders, marktorders, stoploss, trailing stop loss, stop limit, trail limit, market on close, market on open, iceberg, fill or kill, all or none, basket, scale en vele andere mogelijkheden.

Wel moet je er rekening mee houden dat een minimale storting van €5000 vereist is wanneer je een beleggingsrekening opent bij TradersOnly.

Kosten TradersOnly zelf beleggen

Bij TradersOnly geniet je als actieve zelf belegger van scherpe tarieven. Bij TradersOnly betaal je namelijk als zelf belegger uitsluitend voor transactiekosten over gedane handelsopdrachten. Je betaalt dus bijvoorbeeld geen bewaarloon, abonnementskosten of beheerskosten.

Daarnaast heb je gratis toegang tot diverse diensten die door TradersOnly zijn ontwikkeld voor de actieve zelf belegger, waarover hieronder meer.

TradersOnly TradersAcademy

De TradersOnly TradersAcademy is een beveiligde website, alleen toegankelijk voor TradersOnly klanten. De TradersAcademy website geeft toegang tot video’s over het handelsplatform, opleidingen voor beleggingsstrategieën en concreet beleggingsadvies. TradersOnly prefereert naar eigen zeggen liever geld te steken in de TradersAcademy website dan in dure reclamecampagnes.

De TradersAcademy website geeft advies om bijvoorbeeld de volgende strategieën uit te voeren en te begeleiden: het beschermen van je aandelenportefeuille, het verhogen van je rendement, directioneel handelen en het genereren van inkomen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van puts, covered calls, vertical spreads, calender spreads, butterflies, iron condors en meer.

De TradersAcademy website heeft veel te bieden, maar uit de bovenstaande termen blijkt wel dat ook deze dienst toegespitst is op de actieve zelf belegger met ervaring.

Naar broker »