ZelfBeleggen.info is een onafhankelijke vergelijkingssite, die consumenten in staat stelt online brokers (aanbieders van beleggingsproducten) te vergelijken teneinde te kunnen zelf beleggen. U maakt op basis van ingevoerde data en de daaruit voortkomende resultaten een keuze voor een aanbieder en product: de resultaten van vergelijkingen en berekeningen zijn gebaseerd op data die u invoert. U bent zelf verantwoordelijk voor uw keuze met betrekking tot de aanbieder en het product, het is in uw belang om volledige en correcte data in te voeren. ZelfBeleggen.info geeft geen persoonlijk advies en neemt geen verantwoordelijkheid voor de door u gemaakte keuzes.

Omdat ZelfBeleggen.info onafhankelijk is, kunnen wij alle beschikbare tarieven en voorwaarden van online brokers vergelijken. Het aanbod bestaat echter niet uit alle online brokers. Het staat online brokers vrij om tarieven en voorwaarden ter beschikking te stellen. Op ZelfBeleggen.info kunt u als consument gratis en vrijblijvend online brokers vergelijken. Wij ontvangen een beloning van een aanbieder als u doorklikt naar de website van de aanbieder.

Zelfbeleggen.info is ingeschreven in het handelsregister in Nürnberg (Duitsland) onder AG Nürnberg HRA 16157. Indien u een klacht of een vraag heeft over onze dienstverlening, kunt u zich richten tot:                                         

 

Onze gegevens:

zaleo digital GmbH & Co. KG
Weintraubengasse 2
90403 Nürnberg
Duitsland

Handelsregister (Duitsland):
AG Nürnberg HRA 16157

BTW-nummer (Duitsland):
DE 281993181

Persoonlijk aansprakelijk:
zaleo beteiligungsgesellschaft mbH, Nürnberg
Handelsregister: AG Nürnberg, HRB 28321

CEO:
Bernhard Weinrich

 

Privacy statement

ZelfBeleggen.info respecteert de persoonlijke gegevens van haar bezoekers en gaat daar zorgvuldig mee om.

Links naar andere websites
Op deze website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel de websites van derden met zorg zijn geselecteerd, kan ZelfBeleggen.info geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor het privacystatement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Cookies
Zie aub: http://www.zelfbeleggen.info/cookies/

Surfgedrag
ZelfBeleggen.info houdt algemene bezoekgegevens bij om de website optimaal in te richten naar de wensen van de gebruikers. En om eventuele nieuwe diensten of aanbiedingen te ontwikkelen.

Gegevensverstrekking aan derden
ZelfBeleggen.info zal uw gegevens, zonder uw toestemming niet verstrekken aan derde partijen. Indien u een offerte aanvraagt dan worden de door u ingevoerde persoonlijke gegevens gedeeld met een bij ons aangesloten advieskantoor of bank, die vervolgens de offerte of het advies voor u verzorgt.

Wijzigingen in het privacystatement
ZelfBeleggen.info behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement.

 

Disclaimer

Deze disclaimer is op de inhoud en het gebruik van de website van ZelfBeleggen.info van toepassing. Door het gebruik van de site accepteer je deze disclaimer.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto’s, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via ZelfBeleggen.info op enigerlei wijze te verspreiden.

ZelfBeleggen.info streeft ernaar ervoor te zorgen dat alle beschikbare informatie op onze website geen fouten bevat. Dit kunnen we helaas niet garanderen. Beslissingen van bezoekers op basis van de beschikbare informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website, waaronder rentetarieven, antwoorden op vragen, koersen en de resultaten van berekeningen of andere calculaties, is van algemene aard en vormt geen persoonlijk advies.

Mocht er een fout op onze website staan, geef het graag door via:

ZelfBeleggen.info, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alle informatie die op deze website staat. Hieronder vallen ondermeer teksten, vergelijkingen, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers dan wel gebruikers van deze website. Deze website en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ZelfBeleggen.info.

ZelfBeleggen.info behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd te wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Wij adviseren om regelmatig na te gaan of de informatie op deze site is gewijzigd.

 

Foto credits