Logo Lynx Broker
Naam online broker: Lynx
Hoofdkantoor: Amsterdam
Balanstotaal: Informatie niet beschikbaar
Depositogarantiestelsel: Niet van toepassing
Website: www.lynx.nl
Promotie: Tijdelijk €500 gratis transactietegoed

Vraag nu een gratis informatiepakket aan bij LYNX!

Over Lynx

De online broker Lynx is sinds 2007 actief op de Nederlandse markt en sinds 2008 actief in België en Duitsland. In de tussentijd heeft Lynx een snelle groei doorgemaakt en mag zich bovendien al vijf jaar door Beleggers Belangen de Beste Broker van Nederland noemen.
Afgelopen jaar werd daarnaast nog de Gouden Stier 2016 gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks door de website Belegger.nl uitgereikt in 9 categorieën, waarbij Lynx in de categorie Beste Online Broker won. Lynx geldt als beste online broker omdat – vergeleken met andere banken en brokers – Lynx onbeperkte handelsmogelijkheden aanbiedt tegen zeer scherpe tarieven.
Daarnaast maakt Lynx gebruik van het platform van Interactive Brokers, dat zeer goed bekend staat.

Overzicht

  • Beste Broker van Nederland & Gouden Stier 2016
  • Beleggen op 100 beurzen in 19 landen
  • Lynx Autotrader
  • Betaal alleen transactiekosten

Lynx Wereldwijd Beleggen

Met Lynx Wereldwijd Beleggen kan elke particuliere zelf belegger online via het Lynx brokers platform beleggen op meer dan 100 beurzen in 19 landen.
Bovendien kan dit gedaan worden tegen zeer scherpe tarieven. Lynx biedt, vergeleken met andere online brokers, hierdoor veel meer zelf beleggingsmogelijkheden.

De voordelen

Lynx scoort de afgelopen jaren zeer goed bij onafhankelijke beurspartijen, die Lynx beoordelen als de Beste Broker van Nederland (Beleggers Belangen brokeronderzoek 2009 t/m 2013). Dit komt bij uitstek door de scherpe tarieven die Lynx hanteert.

Lynx vergelijkt zich zelf publiekelijk met Alex, ABN AMRO, BinckBank en Rabobank en wijst erop dat Lynx significant goedkoper is voor de gemiddelde zelf belegger. Dit komt doordat Lynx lagere commissiekosten per jaar rekent dan die van traditionele banken en online brokers.

Lynx is in staat om lagere commissiekosten te rekenen, omdat alle bedrijfsprocessen en alle handelsopdrachten automatisch verwerkt worden zonder dat daar personeel voor nodig is. Ook handelt Lynx via een directe beurstoegang en in grote hoeveelheden, zodat zij in staat zijn aanzienlijke kosten te besparen.

Verder beidt Lynx een naar eigen zeggen ‚uiterst snel en gebruikersvriendelijkheid handelsplatform‘ aan. In aanvulling daarop staat de klantenservice hoog in het vaandel en worden er gratis webinars en seminars aangeboden, zodat je het platform snel onder de knie krijgt.

Beleggingsmogelijkheden

Bij Lynx ogen de beleggingsmogelijkheden veruit het meest divers, vergeleken met banken en andere brokers. Met Lynx Wereldwijd Beleggen is zelf beleggen en online beleggen mogelijk op meer dan 100 beurzen in 19 landen.

Bij Lynx kun je ondermeer in aandelen, opties en futures beleggen. Handelen in obligaties en beleggingsfondsen zijn alleen in de Verenigde Staten mogelijk. Bij het handelen kennen zelf beleggers geen handelsbeperkingen en zijn daardoor in staat om te reageren op elke beursverandering.

Kosten Lynx Wereldwijd Beleggen

Met name de scherpe tarieven van Lynx hebben gezorgd voor hun succes de afgelopen jaren. Lynx houdt daarmee gerenommeerde online brokers als Alex en BinckBank achter zich.

Lynx hanteert geen bewaarloon, geen abonnenmentskosten, geen beheerskosten, geen kosten bij dividenduitbetaling en geen administratieve kosten. Lynx berekent uitsluitend kosten over gedane transacties. Dat betekent dat Lynx ook met name interessant kan zijn voor de minder actieve belegger.

Wel is er een belangrijke kanttekening van toepassing op Lynx Wereldwijd Beleggen. Lynx hanteert in tegenstelling tot sommige andere banken en brokers initieel een minimaal te storten bedrag. Het eerste bedrag moet namelijk minimaal €3000 Euro zijn. Hiermee is dus de trap verhoogd voor kleine beleggers die willen profiteren van de scherpe tarieven van Lynx.

Lynx Autotrader

Met de Lynx Autotrader biedt Lynx de mogelijkheid voor zelf beleggers om te participeren in professionele automatische handelssystemen. Hiervoor dien je geen specifieke kennis te hebben, aangezien de Autotrader dit aan de hand van algoritmes automatisch doet.

Zodoende kan de Lynx Autotrader jou assisteren bij het zelf beleggen zonder dat je daarvoor veel moeite voor hoeft te doen. Vanaf €4000 heb je toegang tot de Lynx autotrader.

Geïnteresseerd in het beleggen met Lynx? Vraag dan nu online een gratis informatiepakket aan en maak een bewuste beslissing. Het aanmaken van een account is binnen 2 dagen gedaan door middel van het terugsturen van de schriftelijke aanvraag.

Vraag nu een gratis informatiepakket aan bij LYNX!