Het logo van de beleggingsbank BinckBank
Naam online broker: BinckBank N.V.
Hoofdkantoor: Amsterdam
Balanstotaal: €3 mrd (2012)
Depositogarantiestelsel: tot 100% tot €100.000 per klant
Website: www.Binck.nl
Promotie: Tijdelijk €200 gratis transactietegoed

Vraag nu een gratis informatiepakket aan bij Binck!

Over BinckBank

BinckBank is de grootste onafhankelijke Nederlandse online broker met een beursnotering aan de NYSE Euronext.  Zij verwerken ongeveer 9 miljoen handelsopdrachten per jaar.

Sinds BinckBank is opgericht in Nederland, in het jaar 2000, heeft BinckBank zich naar het zuiden uitgebreid naar België, Frankrijk en Spanje. BinckBank bedient in totaal meer dan 430.000 zelf beleggers en is daarmee een top-5 speler in Europa.

De speerpunten van BinckBank zijn lage en heldere tarieven, zonder verborgen kosten. In 2016 is BinckBank uitgeroepen tot wederom de Beste Broker volgens het IEX Netprofiler Internet Brokeronderzoek 2016.

Overzicht

  • Top-5 speler Europa
  • Financieel gezonde Nederlandse bank
  • TOM (The Order Machine)
  • Twee tariefprofielen

BinckBank zelf beleggen

Bij BinckBank is men trots dat het een bank is die 100% Nederlands is, en openbaar verhandelbaar is op de NYSE Euronext in Amsterdam.

Daarnaast wijst BinckBank erop dat zelf beleggen de core business is, en dat risicovolle nevenactiviteiten niet worden ondernomen. Zoals bijvoorbeeld het verstrekken van hypotheken, creditcards en leningen.

Kortom, BinckBank richt zich voornamelijk op zelf beleggen en online beleggen, en uit vele middelen (website, klantenservice en tarieven) blijkt dat.

De voordelen

BinckBank claimt vele voordelen die van toepassing zijn wanneer je zelf belegt bij BinckBank. Allereerst hanteert de BinckBank, naar eigen zeggen, extreem lage tarieven. Daarnaast menen zij geen verborgen kosten te hebben, waarover meer in ‚Kosten BinckBank zelf beleggen‘.

Ook wijst BinckBank erop dat ze vele malen zijn uitgeroepen tot beste (online) broker. Mede door de snelheid en het gemak van het gebruiken van de BinckBank website. Ook is BinckBank een financieel gezonde bank en immuun gebleken voor liquide problemen gedurende de economische crisis.

Verder is BinckBank trots op de klantenservice die ze bieden, waarvoor ze ook een prijs gewonnen hebben. Tenslotte biedt BinckBank vele mogelijkheden in zelf beleggen. Zo kun je zelf beleggen op de meest belangrijke beurzen van landen als de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.

Beleggingsmogelijkheden

Bij BinckBank kun je zelf beleggen in aandelen, opties, futures, beleggingsfondsen, turbo’s, sprinters, speeders, trackers, obligaties en warrants. Sinds kort biedt BinckBank ook een eigen manier aan voor zelf beleggen: met TOM (The Order Machine) heeft BinckBank een nieuwe manier gecreeërd om handelsopdrachten door te voeren. TOM is een platform waar je aandelen en effecten kunt verhandelen. Het unieke aan TOM is dat het werkt als een soort zoekmachine:  als je een handelsopdracht plaatst, zoekt TOM voor jou de gunstigste manier om deze handelsopdracht door te voeren.

Kosten BinckBank zelf beleggen

Het speerpunt van BinckBank is om zelf beleggen zo goedkoop mogelijk te maken en zodoende hanteren zij naar eigen zeggen competitieve prijzen.

Daarnaast onderscheid de BinckBank drie tariefprofielen, Green, Blue en Black. Binck Green is bestemd voor beleggers die 1 tot 2 aandelen per maand verhandelen. Blue is de juiste keuze voor meer actieve beleggers die meer als 10 aandelen per maand kopen / verkopen. Het Black pakket is voor traders die elke dag handelen en bijzonder actief zijn met aandelen, opties en sprinters.

BinckBank website

Eén van de dingen waarom de BinckBank zo geliefd is onder hun klanten is hun website. Met name het gemak en de snelheid van de website is beter dan die van vele concurrenten. Online beleggen zonder belemmeringen. Daarnaast heb je gratis toegang tot realtime beursnieuws, realtime streaming van koersinformatie en gebruik van slimme tools waarmee je uitgebreide analyses kunt maken.

Daarom raden wij Binck aan om te gebruiken als online broker. Vraag binnen een paar minuten een gratis informatiepakket aan en handel binnen een handomdraai via Binck!

 
Vraag nu een gratis informatiepakket aan bij Binck!